TILLVAL OCH KULÖRER

KP STÅLDÖRRAR

Alla våra dörrar har ett visst standardutförande men det finns givetvis flera tillval att göra. Här har vi samlat vad som ingår som standard och vilka möjliga tillval som finns för våra olika dörrar.

SLITSTARK YTBEHANDLING

Lackeringen av dörrarna ligger oss varmt om hjärtat, KP Ståldörrar pulverlackeras i vår egen anläggning i Kvänum. Vi har över trettio års erfarenhet av pulverlackering och en förbehandling med 5-stegs tvätt vilket säkerställer en mycket hög kvalitet. Pulverlackering ger en hård och slitstark ytbehandling, vi har korrosivitets­klass upp till C4 och glans­värde är som standard 30 vilket ger en mattare och rep­tåligare finish. Vi har över 400 kulörer på lager och tack vare att våra dörrar pulverlackeras kan vi även erbjuda dessa lack­erade i metallic-, pärlemor- eller strukturlack för extra fin finish.

SVÅRSLAGNA KULÖRVAL

Flexibiliteten när det gäller kulörval är svårslagen – du kan få olika kulörer på in- och utsida av både dörrblad och karm, helt enligt dina egna önskemål. Önskar du en ståldörr med utseendet av en trädörr är laminat ett utmärkt alternativ som ger dörren ett ombonat intryck.

KARMAR

Som standard levereras KP Ståldörrar med karmtyp C, helt utan foder.

Dörrar kan också utan pristillägg väljas med karmtyp B, integrerade fasta foder på gångjärnssidan eller karmtyp C / B + inv. foder som har löst foder på anslagssidan.

C Helt utan foder

B Integrerade fasta foder på gångjärnssidan

C / B + inv. foder Löst foder på anslagssidan

TRÖSKLAR

Fasad anslagströskel i stål, RAL 7045

Ektröskel

Rostfri tröskelplatta

Rostfri anslagströskel

SE MÖJLIGA TILLVAL FÖR SPECIFIK DÖRR

KPAB W KP Staldorr Tillval 2
KP SÄKERHETSDÖRR

VÄLJ EN GLASÖPPNING

Att utrusta sin dörr med en glasöppning kan ha flera skäl. Det kan bero på att man helt enkelt vill få till ett ljusinsläpp genom dörren. Det kan också handla om att man vill få insyn. Ett sätt att skapa trygghet genom att kunna se in- eller ut.

Vi har två olika glasöppningar att välja mellan som ger dörren lite olika effekter. Vår cirkulära öppning med rostfri ram blir en stilren addering på dörren. Den ger ett ljusinsläpp men lite begränsad insyn ifall det önskas. På grund av att öppningen är mindre är den också godkänd på vår säkerhetsdörr för RC3.

Vår rektangulära öppning med aluminiumram ger en större glasöppning för både maximal insyn och ljusinsläpp.