TILLVAL OCH KULÖRER

KP STÅLDÖRRAR

Alla våra dörrar har ett visst standardutförande men det finns givetvis flera tillval att göra. Här har vi samlat vad som ingår som standard och vilka möjliga tillval som finns för våra olika dörrar.

KARMAR

Som standard levereras KP Ståldörrar med karmtyp B, karm med integrerade fasta foder på gångjärnssidan.

Dörrar kan också utan pristillägg väljas med karmtyp C, helt utan foder.

Mot specialbeställning baserat på väggtjocklek kan vi även erbjuda karmtyp A, foderbildande på båda sidor.

KP Ståldörr Karm B och C

TRÖSKLAR

KP Ståldörr Trösklar

SE MÖJLIGA TILLVAL FÖR SPECIFIK DÖRR

KPAB W KP Staldorr Tillval 2
KP SÄKERHETSDÖRR

VÄLJ EN GLASÖPPNING

Att utrusta sin dörr med en glasöppning kan ha flera skäl. Det kan bero på att man helt enkelt vill få till ett ljusinsläpp genom dörren. Det kan också handla om att man vill få insyn. Ett sätt att skapa trygghet genom att kunna se in- eller ut.

Vi har två olika glasöppningar att välja mellan som ger dörren lite olika effekter. Vår cirkulära öppning med rostfri ram blir en stilren addering på dörren. Den ger ett ljusinsläpp men lite begränsad insyn ifall det önskas. På grund av att öppningen är mindre är den också godkänd på vår säkerhetsdörr för RC3.

Vår rektangulära öppning med aluminiumram ger en större glasöppning för både maximal insyn och ljusinsläpp.

SVÅRT ATT VÄLJA FÄRG?

Vi har tagit fram ett antal standardkulörer som kan hjälpa dig i ditt färgval – vår anläggning för pulverlackering har mer än 400 kulörer på lager. Du kan även välja dörrar i exakt de färgkombinationer du önskar!

Tack vare att våra KP-dörrar pulverlackeras kan vi erbjuda såväl metallic som strukturlack eller annan specialkulör. Flexibiliteten när det gäller färger är en unik fördel. Du kan få olika kulörer på in- och utsidan av både dörrblad och karm, helt enligt dina egna önskemål. Vår flexibla pulverlackeringsanläggning ger i princip obegränsade möjligheter till speciallösningar.

Metallickulörerna RAL 9006 och RAL 9007 ingår i vårt standardsortiment men vi kan givetvis erbjuda dörrarna lackerade i annan metallic-, pärlemor eller strukturlack. Passa på att ge era dörrar en exklusivare känsla!