INNOVATÖRER MED DJUPA RÖTTER

 

KPAB har varit nytänkande innovatörer ända sedan starten 1953. Sortimentet har skiftat i takt med tiden och idag är KPAB en kvalitetscertifierad leverantör av produkter som ståldörrar, glaspartier och pulverlackering.

Beläget i Kvänum – ett litet samhälle på Västgötaslätten där entreprenörskap och uppfinningsrikedom har långa traditioner. Här förenas högteknologi med klurigt bondförnuft, korta beslutsvägar och ett personligt bemötande vi som familjeföretag värnar om – och med Benders som delägare har vi resurserna som krävs för att ständigt ligga i utvecklingens framkant.

Glaspartier och ståldörrar - en komplett kombination

Hos oss kan ni få helheten av glaspartier och ståldörrar från en och samma leverantör. Entrépartier, fönster eller glasfasader av aluminium kompletterat med ståldörrar är en helhet vi gärna erbjuder. Vi tillverkar ståldörrar av högsta kvalitet med en unik, patenterad konstruktion. De är från grunden utvecklade efter de europeiska EN 1627-normerna och tillverkas i vår moderna fabrik i Kvänum.

Vi har även en särskild spets på pulverlackering. Legolackering utgör idag ett eget affärsområde där vi erbjuder såväl pulver- som våtlackering.

UPPLEV VÅRA KP-DÖRRAR

Nyfiken på att se och prova våra dörrar? Välkommen till oss i Kvänum där vi har en dörrutställning som ni är varmt välkomna att besöka.

Vi berättar gärna mer om dörrarna här på plats och hjälper till att besvara eventuella frågor. Vill ni boka in en specifik tid kontakta oss så planerar vi in det.


Mattias Karlsson
+46 512-79 75 11 | mk@kpab.com

Ingemar Holgersson
+46 512-79 75 25 | ih@kpab.com

MILJÖ & KVALITET

KPAB är ett ISO-certifierat företag och vi vill att alla våra medarbetare, leverantörer och underentrepenörer jobbar på ett miljövårdande sätt.

Vi är kvalitetsgodkända enligt ISO 9001:2015 och även miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015.

Se vår KMA-POLICY >

KONTAKTA OSS


HUVUDKONTOR
OCH PRODUKTION

KPAB Industri AB
Skaragatan 24
535 30 Kvänum

Öppettider
Mån-Fre: 08.00-16.00

+46 512 79 75 00

info@kpab.com

Om KPAB och våra affärsområden

Vår Historia

KPAB - Ett familjeföretag med Benders som en av ägarna, utgör en stark samarbetspartner med en produktionsanläggning på 10 000 kvm beläget i Kvänum, mitt i Västra Götaland. Här har vi sedan 1950-talet bedrivet tillverkning och försäljning av våra produkter. Under åren har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet. Idag är vi en etablerad leverantör av fönster, dörrar, glasfasader, skjut- och vikpartier. 2018 tog vi nästa steg i vår utveckling då vi startade utveckla vår egen ståldörr.

Glaspartier och ståldörrar är inte allt vi erbjuder. – Vi är ett modernt teknikföretag med särskild spets på pulverlackering. Legolackering utgör idag ett eget affärsområde där vi erbjuder såväl pulver- som våtlackering.

Vi har historiken med oss och ser med tillförsikt fram emot vad framtiden har att erbjuda.

MILJÖ & KVALITET

KPAB är ett ISO-certifierat företag och vi vill att alla våra medarbetare, leverantörer och underentrepenörer jobbar på ett miljövårdande sätt. Mer information om hur vi jobbar med miljö och hälsa finns här till höger. Använd denna länk för att läsa mer om vår hälso- och miljöpolicy.

 

Välkommen att kontakta oss!