KP GLASPARTIER

Glasfasader, fönster, dörrar, skjut- och vikpartier

STARK SAMARBETSPARTNER

Med tillverkning sedan 2007 utgör KP Glaspartier ett tryggt val för ert projekt. Vi är en komplett tillverkare av glasfasader, fönster, dörrar, skjut- och vikpartier av aluminium.

Vi bygger helt efter kunds unika måttspecifikationer och kan erbjuda såväl oisolerade partier som högisolerade eller brandklassade.

Valen är många, system, öppningstyper, glas, kulörer m.m. Vi är gärna behjälpliga med rådgivning och projektering för att se till att slutresultatet blir som önskat. Vi arbetar med CAD och kan på så sätt få fram bra underlag både för oss och er för granskning, produktion och montage.

Partier byggs i Schücos väletablerade profilsystem vilket betyder att de uppfyller de högsta kraven på design, komfort, säkerhet och energieffektivitet.

ENTREPRENADER

KPAB riktar sig främst mot byggföretag och utför egna entreprenader med huvudfokus inom en 15-mils radie från Kvänum.

Vi utför så väl stora som små entreprenader där vi tar hand om helheten i våra projekt.

MATERIALLEVERANTÖR

KPAB fungerar även som materialleverantör där vi tillverkar partier och någon annan ansvarar för entreprenad och montage av partier. Vi kan vara behjälpliga med projektering och kan ansvara för glasinköp m.m. om så önskas.

Hör av er om ni är intresserade av en partileverantör till ert projekt!

FÖRSÄLJNING
OCH INFORMATION

KP Glaspartier:

Fredrik Bjelkholm
+46 512-79 75 43
fb@kpab.com

order@kpab.com

Glaspartier och ståldörrar - en komplett kombination

Av KPAB kan ni få helheten av glaspartier och ståldörrar från en och samma leverantör. Entrépartier, fönster eller glasfasader av aluminium kompletterat med ståldörrar är en helhet vi gärna erbjuder. Allt tillverkat i vår fabrik i Kvänum. Det ger möjlighet till samleverans och montage av helheten om det önskas.

Utöver fördelen med en och samma kontaktperson, gemensamma anbud med mera kan vi säkerställa lika kulörer, samma fabrikat av lås, beslag och automatiker, fördelarna är många. Glöm inte att fråga på både glaspartier och ståldörrar från KP!

KP Glaspartier
KP Glaspartier Butiksentré
KP Glaspartier Fönster

DOKUMENT