KP SÄKERHETSDÖRRAR

DET SÄKRASTE VALET!

KP STÅLDÖRRAR NYCKEL  

INBROTTSSKYDD

RC2, RC3

U-VÄRDE

FRÅN 1,7 W/(M²K)

LJUDREDUKTION:

38 dB

KP Säkerhetsdörrar
Den höga säkerheten är bara början

Våra säkerhetsdörrar ger ett utmärkt skalskydd för bostäder, skolor, kontor eller industribruk. Du kan få dörrarna med foderbildande utsida eller icke foderbildande karm, vilket gör att de kan monteras i såväl innerväggar som ytterväggar.

Patenterad, extraförstärkt konstruktion med integrerat, dolt brytskydd som skyddar mycket effektivt mot intrång. Dörrarna är provade av RISE mot inbrottsstandarden SS-EN 1627.

KP Säkerhetsdörrar är försedda med låshuset ASSA 510-50, vilket tillsammans med bakkantssäkringar och tre gångjärn gör att den uppfyller inbrottsskyddsklassen RC3 utan dubbla låsenheter.

Den höga säkerheten är bara början. Design och finish möter också mycket högt ställda krav. En unik fördel är flexibiliteten när det gäller färger – du kan få olika kulörer på in- och utsidan av både dörrblad och karm, helt enligt dina egna önskemål. Vår flexibla pulverlackeringsanläggning ger i princip obegränsade möjligheter till speciallösningar.

KP SÄKERHETSDÖRR

TILLVAL OCH STANDARDKULÖRER

Lackeringen av dörrarna ligger oss varmt om hjärtat. Vår erfarenhet i branschen och vår flexibla dörrkonstruktion gör att vi kan erbjuda våra dörrar i de färgkombinationer som önskas. Vi har tagit fram ett standardsortiment med kulörer som vi alltid har på lager för att säkerställa kort leveranstid.

Våra KP Ståldörrar tillverkas och levereras i ett visst standardutförande om inte annat önskemål lämnas. Det finns dock flera tillval att göra både vad gäller utförande och beslagning. Se vilka tillval som finns!

DOKUMENT

FÖRSÄLJNING OCH INFORMATION

KP Ståldörrar:

Linus Björk
+46 512-79 75 11 | lb@kpab.com

Emma Freidlitz
+46 512-79 75 25 | emf@kpab.com

order@kpab.com